Bovag rijscholen en de kilometerheffing

 

Rogier Kuin namens de Bovag over de kilometerheffing

Gisteren had ik het genoegen om weer eens bij de Bovag te zijn. Naast uitstekende sprekers zoals marketinggoeroe Jos Burgers en Tom van het Hek was er ook een toespraak van Rogier Kuin over de kilometerheffing. Heel actueel, want nadat afgelopen vrijdag de regering liet weten wat de prijs van de kilometerheffing gaat worden is er een storm van protest ontstaan vanuit de oppositie. Uiteraard valt er altijd te twisten over de uitvoering van plannen, maar de gedachte om mensen te laten betalen voor gebruik van de weg en mate van vervuiling lijkt me geen slechte. Als het doel een lagere co2 door minder auto’s hiermee gehaald wordt kunnen we allemaal tevreden zijn lijkt me. De discussie over die co2 en de broeikaseffecten zijn we gelukkig voorbij en wij zijn de generatie die iets zal moeten doen. Nu hebben we de kans om iets te doen, straks niet meer. Ik ben altijd van mening geweest: ijsberen boven SUV-s en dat zal zo blijven, of SUV’s moeten dusdanig schoon gaan rijden dat er geen verschil meer is.

veel vragen over de kilometerheffing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s