Heerlijk winter !

Vandaag werd ik wakker en toen ik naar buiten keek was alles spierwit en nog mooier, ik zag overal maagdelijke sneeuw, zo’n heel dik pak dat we normaal niet vaak zien en dan ook nog zonder dat er mensen op hadden gelopen. De verhoudingen zoals we die kenden (mensen zijn de baas en alles is ingericht en gecontroleerd) waren even helemaal weg. Weg alledaagse beslommeringen over vuilnis op straat, nee de natuur was voor even de baas en het was ook eigenlijk heel stil en ook dat was lang geleden. En dat was ondanks de Vinex locatie (kunstmatiger dan dit is er niet) waar toch heel veel mensen wonen uniek. In de straat een paar kinderen die al starten met sneeuwpoppen en de enkele buurman die zijn auto aan het uitgraven was omdat ie toch weg moest. Ik genoot van alle stilte en de omgedraaide wereld. Geen toeterende asoos omdat ze elkaar geen voorrang wilden geven, maar gewoon heel af en toe een paar auto’s die stapvoets voorbij slopen over de laan die normaal altijd druk is. En de mens was weer even klein in al dit natuurgeweld. Nee ik ging vandaag niet naar het bos, maar genoot van de stilte in de buurt en maakte een paar foto’s. Ik blijf natuurlijk toch fotograaf he. Ik hoop dat jullie ook mooie beelden zagen of maakten in jullie buurten, dorpen, steden… whatever.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s