Jos L. Knaepen wordt geëerd in Gent met boekpresentatie

Met een boekpresentatie in het Gentse NH Belfort Hotel werd gisteren Jos L. Knaepen geëerd. Daar waar de meeste muziekfotografen elkaar helaas weinig gunnen is Jos gelukkig van de oude stempel. Een reden voor mij om bij dit moment te zijn. Speciaal voor Jos trad een van de door hem het meeste gefotografeerde artiesten op: Toots Thielemans. Jos was zichtbaar geemotioneerd.
Naast de presentatie van zijn boek Jazzmasters loopt er momenteel een prachtige tentoonstelling van zijn foto’s in het genoemde hotel. Jos, ik hoop nog vaak van je te mogen leren en samen naast je voor het podium te staan !

Jos en Toots Thielemans (c) maurits van hout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s