Paloma Faith grote ster in wording…

Op 12 maart 2010 had ik het grote genoegen bij het concert van Paloma Faith in Paradiso Amsterdam te zijn. Momenteel heeft Paloma Faith een grote hit met het nummer New York. En dus was het tijd om voor Femuz.nl te gaan kijken. Paloma Faith brengt een combinatie van theater en prachtige muziek en heeft een dijk van een stem. Vooral het jazz/soulachtige deel van het optreden was de moeite waard. Deze vrouw gaat Amy Winehouse ruim overtreffen, let op mijn woorden……….aanrader !Paloma Faith live in Paradiso Amsterdam foto copyright maurits van hout fotograaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s