Angie Stone en de schoonheid van een stem

afgelopen week was ik in de Melkweg in Amsterdam om het concert van Angie Stone vast te leggen. Angie Stone, live in de Melkweg Amsterdam En ik was blij erbij te zijn. Wat een stem heeft die vrouw. Kippenvel.  Na het schitterende “Maybe”  sloot Angie Stone af met “Wish I didn’t miss you “, haar allergrootse hit. Aangezien ze haarzelf volledig gaf en beide nummers meer dan 10 minuten duurden was het helemaal niet vreemd dat er geen toegift volgde. Immers de finale was zo mooi dat een toegift alleen maar afbreuk zou doen aan de show. Angie bedankt en kom snel terug !

Lees het verslag op www.femuz.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s