Eerste avond Suikerrock matig

Headliner Jamiroquai kon niet helemaal meer brengen wat hem jaren terug aan de top van de hitlijsten bracht. Gelukkig waren de acts voorafgaande aan Jamiroquai wel goed. Stereo MC’s brachten wel sfeer en stemming en een flashback naar een disco/dance tijd van niet zo lang geleden. Stijn op zijn beurt was een frisse nieuwe Belgische verschijning aan het dancefront. Toegegeven je moet van zijn muziek houden, maar zijn optreden was leuk. Een verslag op http://www.femuz.nl/suikerrock-exposed/

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s