laat zien dat kunst en cultuur belangrijk is !

Als docent aan een culturele instelling krijg ik ook te maken met de bezuinigingen van dit kabinet. Na een kostenstijging vorig jaar van 10 % vanwege gemeentelijke bezuinigingen, betekent dit kabinetsbeleid dat de cursusprijs voor bv een fotografiecursus in Nuenen met 30 % (btw en bezuinigingen) zou moeten stijgen, na de 10 % van vorig jaar ! De enige oplossingen die er zijn betekenen of een absurde stijging van de cursusprijs of een situatie waarin je ineens les moet geven aan 20 cursisten daar waar maximaal 8 wenselijk is. Wat is een land zonder cultuur en cultuuronderwijs ? mogen alleen de mensen met een goede baan straks nog iets leuks doen in de avonduren ? Of moet iedere docent straks uitsluitend nog in eigen beheer cursus gaan geven ?  Teken de petitie op http://petities.nl/petitie/bezuinigen-op-cultuur-zonder-alle-feiten-nooit of doe mee aan de http://www.marsderbeschaving.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s