Gent Jazz muzikaal goed gestart..

Met topoptredens van Michel Portal, Sonny Rollins, Dave Holland Quintet  en Al di Meola is Gent Jazz 2011 voortvarend gestart. Vanavond zal het dak er af gaan in de grote festivaltent als de Heintje Davids onder de bluesartiesten BB King een bezoek aan Gent brengt met zijn afscheidstoernee. Terwijl heel muzikaal en jazzminnend Nederland zich vergaapt aan die kleine paarse man is er dus op zo’n 1,5 uur rijden van Nederland nog veel meer goede muziek te vinden. Ik ben erbij voor Femuz.nl  waar inmiddels al een verslag van Sonny Rollins en Michel Portal te vinden is.  check it out. Op mijn site mauritsvanhout.nl zullen van alle artiesten beelden te vinden zijn.

Al di Meola World Sinfonia
Al Di Meola live op Gent Jazz 2011 met Gonzalo Rubalcaba

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s