Vakantie goed begonnen !

Ook fotografen hebben wel eens vakantie nodig. Zo ook deze fotograaf. Van 1 t/m 14 augustus 2011 heb ik vakantie. Na de eerste dagen gerelaxed te hebben, heb ik op dag 3  alweer een serie geschoten. Straatportretten en straat beelden geschoten in Antwerpen. Insteek: mensen staan erop zoals ze zijn en daar wordt niks aan geënsceneerd. Van het nieuwste topzangtalent uit Vlaanderen op straat tot de twee dames op straat die een dagje uit zijn. Van de werkstudente die leden werft voor liefdadigheid tot de jongen die zijn tong uitsteekt en dorst heeft terwijl zijn moeder het drinken heeft….  Geniet van de beelden. Overigens zullen deze beelden ook nog in een tentoonstelling komen, want groot afgedrukt zijn ze veel mooier… maar daarover later meer…

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s