Gouvy Jazz en Blues zit erop !

Na 3 dagen Gouvy is het even bijkomen. Al die goede muziek, de fijne sfeer en de prachtige omgeving. Ofschoon ik geen echte bluesfotograaf ben was ook de laatste dag muzikaal zeer de moeite waard. Op Mauritsvanhout.nl zijn de foto’s van de bluesartiesten te vinden. De Jazzartiesten zijn te vinden op Jazzphotographyholland. Een verslag van het festival is deze week te vinden op Femuz.nl. Fijne vakantie nog voor iedereen die nog moet gaan ! Ik heb nog een kleine week !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s