Workshop details de moeite waard

afgelopen zaterdag heb ik met een aantal cursisten van de vervolgcursus fotografie het Oorlogsmuseum in Overloon bezocht. De opdracht was: fotografeer details. Aangezien er in het museum heel veel voertuigen, vliegtuigen en voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog zichtbaar waren, was dit een lastige opgave.. waar te beginnen en welke details kies je ? Hier een paar voorbeelden en de cursisten aan het werk. Ook interesse in een cursus fotografie in Den Haag of Nuenen ? Kijk op www.mauritsvanhout.com/cursus.html

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s