Happy New Year !

Happy new year to all ! met een prachtig vuurwerk op de Erasmusbrug en in gezelschap van fijne vrienden is voor mij 2012 goed begonnen ! Mijn goede voornemens zijn behalve zoveel mogelijk goede foto’s te maken, eindelijk het hardlopen weer eens op te gaan pakken en vooral veel plezier hebben in 2012 en genieten van goede muziek ! Daarnaast wens ik iedereen een goede gezondheid en ook heel veel lol !

Rotterdam 1-1-2012. Zo zou het in iedere stad moeten: kappen met al het vuurwerkgedoe in de woonwijken, maar 1 groot professioneel vuurwerk op een centrale plek voor de hele stad, waar mensen elkaar in een goede sfeer nieuwjaar wensen ! copyright foto: maurits van hout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s