Workshop straatfotografie Antwerpen succesvol !

Ondanks de vaak harde koude wind was de workshop straatfotografie in Antwerpen een succes. De cursisten van de vervolgcursus konden volop schieten want een stad als Antwerpen is nooit saai. Doel dit keer: straatportretten waarbij interactie tussen mensen zichtbaar was of juist individuele portretten van mensen die een stad een gezicht geven. Mensen zoals jij en ik met hun eigen verhalen, hoop en dromen. Met een geslaagd leven of juist op zoek naar een betere toekomst.  In de slideshow een paar beelden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s