Yes !! het kindje is geboren !

26-4-2012

Tijdens de SMO -summit (25-4-2012) van de opleiding Sport, Management en Ondernemen van de Hogeschool van Amsterdam (HVA) werd het boek “Ondernemen in de sport” van Jan Janssens, Jan Luizen en Rem Pronk gepresenteerd. In het boek prachtige biografieën van topondernemers in de sport. Foto’s van de ondernemers zijn door mij gemaakt en daar ben ik uiteraard hartstikke trots op.  Jan Janssen (HVA) reikte de eerste exemplaren uit aan de aanwezige ondernemers. Het boek is te verkrijgen via www.ondernemenindesport.nl 

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s