docentenexpositie nog 1 week te zien in Nuenen !

In het kader van het 40 jarig bestaan van de Stichting Culturele Activiteiten in Nuenen is er momenteel een expositie te zien in de galerie Art 88 in Nuenen. De expositie bevat werk van een groot aantal van de docenten die kunsteducatie geven in Nuenen en bevat uiteenlopende kunstwerken van keramiek tot tekeningen, van etsen tot fotografie. De expositie is nog te zien tot en met 10 juni 2012. De galerie is open van donderdag tot en met zondag tussen 14.00 uur en 17.00 uur en is te vinden Mgr Cuijtenlaan 9 in Nuenen. Ook van mij is er een grote foto van Giovanca te bezichtigen op Canvas. Hieronder een impressie van de opening.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s