Logeion-leden zien weer licht aan het einde van de tunnel….

8-6-2012. Met een groot congres in de Pieterskerk en de Stadsgehoorzaal in Leiden  hebben de leden van Logeion, beroepsorganisatie voor de communicatiewereld in Nederland, getracht een antwoord te geven op de vraag of de communicatie-expert niet “lost” en overbodig was in deze snel veranderende wereld van communicatie vandaag de dag. Ofschoon er regelmatig flinke discussies waren zien de leden echter wel licht aan het einde van de tunnel en zal er altijd een belangrijke rol weggelegd blijven voor de communicatie vakman/vakvrouw. De manier waarop kan wel eens heel anders zijn als nu of voorheen….. een impressie. 

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s