Gent Jazz 2012 van start

Vrijdag 6 juli 2012. Op donderdag 5 juli is Gent Jazz 2012 van start gegaan. Headliner op de donderdag was Paco de Lucia. Vanaf vandaag ben ik erbij om verslag te doen voor Femuz.nl. Beelden van de optredens en een verslag zullen de komende week verschijnen op deze site. Vandaag begon ik met Gretchen Parlato. Hierna volgen nog Brad Mehldau (hiervan zullen geen foto’s geplaatst worden aangezien de heer Mehldau niet gefotografeerd wil worden) en Jim Hall met het Scott Colley Duo. Alle jazzfoto’s zijn te vinden op mijn jazzsite  en een deel hiervan bij de verslagen op Femuz.nl.

Gretchen Parlato

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s