Tienen en Suikerrock

Traditioneel gezien is het laatste weekend van juli voor Suikerrock. In het kleine stadje Tienen achter Brussel vindt al jaren een groot festival plaats: Suikerrock. Het festival heet Suikerrock omdat het is opgezet voor de medewerkers van de plaatselijke suikerfabriek. Door de jaren heen wist Suikerrock al vele grote namen naar Suikerrock te trekken, zoals Suzanne Vega, Lionel Ritchie en Lauren Hill tot Ub 40 en de Simple Minds… Ooit begonnen als 1 daags festival is Suikerrock inmiddels uitgegroeid tot een meerdaags festival waar mensen uit alle windstreken op af komen. Namens Femuz.nl ben ik dit jaar op de zaterdag gaan kijken. Foto’s van de optredens volgen nog. Eerst een impressie van de sfeer op het festival. Tijdens Suikerrock is alles anders in Tienen…

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s