Jazz Middelheim gaat weer van start !

Een van de belangrijkste Jazzfestivals van de Benelux gaat weer van start: Jazz Middelheim. Jazz Middelheim vindt plaats in het prachtige Park Den Brandt in Antwerpen van 16 tot en met 19 augustus 2012 en weet zoals gebruikelijk bezoekers uit binnen- en buitenland te trekken. Op de openingsavond morgen zou eigenlijk Ornette Coleman op het programma staan maar Coleman is ziek. Ornette Coleman wordt vervangen door John Zorn samen met Bill Laswell en Milford Graves. Namens Femuz.nl zal ik verslag doen van Jazz Middelheim en kunt u op Femuz.nl een uitgebreid verslag vinden met foto’s. Meer foto’s zullen te vinden zijn op de Jazzphotography Holland site. Hou het in de gaten !

John Zorn tijdens Jazz Middelheim 2009 toen samen met Lou Reed en Laurie Anderson. foto copyright mauritsvanhout

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s