laatste cursusnieuws !

De basiscursus in Nuenen is van start gegaan vorige week met een enthousiaste groep. Tijdens hun eerste les werd besproken hoe de spiegelreflexcamera werkt en werd een interessante video bekeken van een Nederlandse fotograaf. Ook de vervolgcursus in Nuenen is van start gegaan en de eerste beelden zijn al grondig besproken ! het belooft weer een leuk seizoen te worden met interessante workshops.

De vervolgcursus in Rijswijk (Den Haag) start as dinsdagavond en zit helemaal vol. Met deze enthousiaste groep staan er weer spannende dingen op het programma zoals een workshop met modellen op locatie.

De basiscursus in Rijswijk (Den Haag)  loopt nog niet storm en wordt opgeschoven naar 18 oktober. Interesse ? Kijk op http://www.mauritsvanhout.com/basis_cursus.html voor meer informatie. Voor de prijs (10 lessen van 2 tot 2,5 uur fotografieplezier voor 280 euro inclusief btw) hoeft u het niet te laten ! U werkt altijd in een kleine groep en een fijne sfeer en krijgt volop ruimte om uw vragen te stellen…

Workshop model op locatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s