Grote foto siert wachtruimte Bosman en Vos !

Met veel plezier ben ik vandaag gaan kijken naar een grote foto van me. In de wachtruimte van Bosman en Vos,  een gerenommeerd organisatieadviesbureau in Rijswijk, hangt namelijk een foto van 2 bij 2,5 meter. De foto betreft een detailshot van het klassieke industriële pand waar ze tot voort kort gevestigd waren, met daar doorheen een prachtige lucht met groen, wat staat voor innovatieve gezonde groei. Volop symboliek en lijnenspel en dat op dit formaat ! Ik wens Bosman en Vos een hele goede en succesvolle tijd toe in hun nieuwe pand en heb met genoegen aan dit project mogen werken !

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s