Kansen in crisistijd

Tijdens een goed bezocht congres van de Federatie Goud en Zilver bij Mercedes Benz in Utrecht op 8 oktober werden de pijlen gericht op kansen in tijden van crisis. Zo vertelde Richard van Kray over een andere kijk op sales, liet topondernemer Hennie van der Most zien dat ondernemen naast passie ook talent en lef vraagt en inspireerde Jan-Willem Janssen de ondernemers met een verhaal over ketendigitalisering zodat de efficiency omhoog kan. Op de site van de Federatie Goud en Zilver (FGZ) uiteraard meer over dit congres. Zoekt u ook een fotograaf voor uw congres of uw zakelijke bijeenkomst ? Kijk dan op http://www.mauritsvanhout.com/zakelijk.html of neem contact op ! tel 0650624221 of mail naar info@mauritsvanhout.com .

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s