Sportinnovatiecongres maakt nieuwsgierig naar de toekomst !

Tijdens het grote Sportinnovatiecongres (11-10-2012) op het terrein van de Technische Universiteit in Eindhoven kwamen tal van prominenten uit de sport- en onderzoekswereld bijeen om te praten over het verbeteren van sportprestaties door de nieuwste innovaties. Naast een aantal zeer interessante presentaties over bv voeding en trainingsmethodes, maar ook het succes van de Olympische Spelen in Londen, was er volop gelegenheid om te netwerken. Namens de organisatie was ik aanwezig voor de foto’s. Hieronder een impressie. Verder uiteraard meer informatie op de volgende website: Nationale Sportinnovatieplatform.

Zoekt u voor uw congres ook een goede en betaalbare fotograaf ? Klik hier.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s