Sjoerd van de Wouw communicatieman van 2012 !

Tijdens een gezellige bijeenkomst in het Amsterdamse Panama is de communicatieman van 2012 gekozen. Het is Sjoerd van de Wouw geworden van de stichting Wakker Dier voor zijn communicatiecampagne rond de zogenaamde “plofkip”. Tijdens deze verkiezing, georganiseerd door beroepsorganisatie Logeion, bleef Van de Wouw John Burger (Ziggo) en Frits Hirschstein (Kika) voor. Communicatie Talent van het jaar werd Bas van Glabbeek van Involve. Namens Logeion heb ik de geslaagde avond vastgelegd. Hieronder een impressie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s