Missie Max!

27.12.2012. De afgelopen dagen was er weer volop MissieMax van Omroep Max op tv. In dit programma krijgen familieleden van de Nederlandse militairen in het buitenland de gelegenheid om contact te leggen met hun familielid hetzij via een livestream, hetzij via het inspreken van een videoboodschap. Deze boodschappen worden ook op tv vertoond. Verder optredens van oa. La The Voices, Jan Smit en de cast van Soldaat van Oranje.Plek van handeling was een hangar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk. Voor het Ministerie van Defensie maakte ik een reportage. Hieronder een kleine impressie.Ook interesse in een mooie reportage van uw event ? Kijk op http://www.mauritsvanhout.com/congressen.html

Deze diashow vereist JavaScript.

De eerstvolgende uitzending van Missie Max is 31 december 2012 om 16.35 uur en de uitzending wordt ook herhaald op 1 januari 2013 om 8.00 uur. Voor wie dit allemaal niet op een fijne tijd komt; op omroep Max staan alle uitzendingen tot nu toe en ook bij Uitzending Gemist zijn ze te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s