De vele gezichten van Han Bennink…..

bennink_comboIn de (Nederlandse) jazzscene is drummer Han Bennink een grootheid. Inmiddels boven de 70 jaar maar still going strong. Behalve dat Han Bennink prachtige muziek maakt is het ook een waar feest om hem bezig te zien. Wat een expressie toont die man! Ik heb hem gefotografeerd tijdens het maken van de muziek, maar besloot ook een serie foto’s te maken van zijn gezicht. Later volgt nog een uitgebreid verslag met foto’s op: www.jazzphotographyholland.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s