Green Deal sluit congres Bovag perfect af!

Het congres van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven (GT) van de Bovag in het Cinemec in Ede kon op 4-3-2013 geen betere afsluiting hebben dan het zetten van een handtekening onder de Green Deal voor de scooterrecycling waarmee de Stichting Scooter Reclycling Nederland (SRN) en het Ministerie van Infastructuur en Milieu ervoor gaan zorgen dat ook scooters perfect gerecycled gaan worden. Daarnaast was het congres voor iedereen uit de branche een goed moment om weer eens van gedachten te wisselen. Een geslaagde dag! Kijk hieronder naar de impressie. Foto’s copyright Maurits van Hout.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Ook een fotograaf nodig voor uw congres? klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s