Exporteurs hadden het bij het juiste eind!

05.04.2013 Op Trends in Export 2013 in Taets Art Gallery in Zaandam kwam naar voren hoe belangrijk de analyse van de exporteurs zelf is als het gaat om een blik naar de toekomst. De groei die zij verwachten in 2012 kwam namelijk perfect uit. Voor 2013 verwachten zij ongeveer hetzelfde. Het hele rapport is te lezen op de site van de Federatie Nederlandse Exporteurs (FENEDEX). Behalve de presentatie van het rapport kwam trendwatcher Bakas een kijkje in de nabije toekomst laten zien. Leerpunt voor de exporteurs; in e-commerce is nog een wereld te winnen! Hieronder een impressie van de bijeenkomst in Zaandam. All photo’s copyright Maurits van Hout.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s