Bovag Rijscholencongres druk bezocht!

14.5.2013. Met ruim meer dan 450 bezoekers is het Bovag Rijscholencongres in Gorinchem gisteren druk bezocht. Naast een interessante bedrijvenmarkt konden de rijschoolhouders zich laten bijpraten in aparte sessies over belastingen, incassotrajecten en juridische ondersteuning. Het belangrijkste vormde echter het programma in de grote zaal waarbij er interessante presentaties waren van onder andere de president van de BMW groep Nederland (Jan-Christiaan Koenders), mr. Annemiek van der Klauw van de Belastingdienst en Niels Hansen van de Bovag over het nieuwe winkelen. Ik was als fotograaf aanwezig. Een korte impressie in beeld hieronder.

Deze diashow vereist JavaScript.

Zoekt u voor uw congres ook een fotograaf? Kijk dan hier: http://mauritsvanhout.com/congressen.html

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s