En de winnaar is….Remia

23.6.2013. Op donderdag 20 juni j.l. had de Federatie Nederlandse Export (Fenedex) weer haar jaarlijkse exportbinnendienst event. Dit keer speelde het zich af in de Rotterdamse haven en werd er behalve een boeiende rondvaart druk gediscussieerd over de rol van de binnendienst binnen een exportbedrijf. Daarnaast vond de uitreiking van de Export Binnendienstaward plaats oftewel de Frank Hauwert trofee. De winnaar werd de exportbinnendienst van Remia. In de slideshow naast de winnaars een sfeerimpressie van de dag. Meer informatie en beelden zijn te vinden op de site van Fenedex.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ook een fotograaf nodig voor uw event? klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s