Mijlpaal: 10 jaar! 10% korting juli en augustus!

In 2013 is het 10 jaar geleden dat ik mijn bedrijf inschreef bij de Kamer van Koophandel. 2500 fotoreportages en circa 600 cursisten later bestaat mijn bedrijf nog steeds en zit er zelfs nog groei in! Al die mensen waar ik iets voor heb kunnen betekenen en nog steeds….

Om dit te vieren gaan er activiteiten plaatsvinden en komt er onder andere een nieuw logo!    Bestaande klanten zullen middels acties bedankt worden voor hun trouw en waardering en nieuwe klanten krijgen in de maanden juli en augustus 10% korting op het geldende uurloon om kennis te maken! Dankzij uw waardering bestaat mijn bedrijf 10 jaar en hopelijk volgen er nog vele jaren! lees meer op http://www.mauritsvanhout.com/10jaar.html

Maurits van Hout Fotograaf

10_jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s