workshop sport in Nuenen de moeite waard!

Op zaterdag 2 november 2013 hadden de cursisten van de vervolgcursus in Nuenen een workshop sport. Bedoeling was om te leren actiemomenten in een wedstrijd of training vast te leggen. Daarnaast moest er ruimer gekeken worden, namelijk ook naar alles wat er op en rondom een veld gebeurt, zoals emotie en context. Dankzij de gastvrijheid van Hockeyvereniging Nuenen kregen de cursisten alle gelegenheid om te oefenen. Hierbij een paar beelden. Woon je in de omgeving van Nuenen en heb je ook zin om een fotografiecursus te doen, kijk dan op: http://www.stichtingcan.nl/Flex/Site/Page.aspx?PageID=30448 voor de vervolgcursus, of op http://www.stichtingcan.nl/Flex/Site/Page.aspx?PageID=30443 voor de basiscursus.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s