Bovag autoverhuurders gingen met elkaar in gesprek over de toekomst!

Den Haag, 13 november 2013.

Op een plek waar voornamelijk hele kleine auto’s rondrijden; Madurodam, gingen de Bovag autoverhuurbedrijven met elkaar in gesprek over de toekomst. Wat gaat er veranderen? gaat alles via internet plaatsvinden? Welke eisen stelt de moderne tijd aan een autoverhuurder? Zijn er nieuwe producten noodzakelijk en hoe belangrijk is ook voor een autoverhuurder de website. Van dit soort vragen en daarnaast leuke netwerkmomenten en inspiratie van bijvoorbeeld Vincent Ariëns die de toekomst van Nederland besprak zoals onder andere verwoord in het boek “Society.3.0” van Ronald van den Hoff. Presentatie van de dag lag in handen van presentator Rens de Jong. Foto’s copyright mauritsvanhout.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s