Caravan- en camperwereld gaat veranderen…

27.11.2013. Omdat de verkoop van caravans en campers terugloopt en de jeugd steeds minder geïnteresseerd lijkt in kamperen moet er iets veranderen. Op het jaarlijkse congres (25-11)  van de Caravan- en Campersafdeling van de Bovag en de Kampeer en Caravan Industrie (KCI) werden handreikingen gedaan. De sfeer en emotie rondom kamperen moet centraal komen te staan en caravanbedrijven zijn ook uitstekend in staat om caravans te repareren en te keuren. Enkele van de mogelijkheden die besproken werden. Verder gewoon een leuke dag om elkaar te ontmoeten en bij te praten in Nijkerk. Ik nam de foto’s voor mijn rekening.

Deze diashow vereist JavaScript.

all images copyright mauritsvanhout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s