Congres fietsbedrijven Bovag inspirerend

13.2.2014. afgelopen maandag hadden de Bovag fietsbedrijven een inspirerende dag in congreslocatie Hart van Holland te Nijkerk. Zo was het thema van de dag: “Samen op reis naar morgen” en werden de deelnemers na een inspirerend eerste deel en gesprekssessies in het tweede deel verrast met een modeshow van de laatste hippe fietskleding, een optreden van Thomas Berge en Alma Nieto en verkiezing van de Tweewielerwinkel van het jaar. Ik mocht erbij zijn als fotograaf om alles vast te leggen. all photos copyright mauritsvanhout

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s