Presentatie boekje NISB maakt trots!

18.2.2014. Tijdens het eerste NISB (Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen) Kenniscafe Live! Tijdens deze bijeenkomst in Cultura in Ede stond centraal het project ” De Plus van de open club”. In dit project werden mensen geportretteerd die actief bezig zijn om via de verenigingsweg mensen meer te laten bewegen. Hiervoor zijn een aantal mensen geïnterviewd en gefotografeerd in verschillende settings en locaties en deze verhalen zijn gebundeld in een boekje  genaamd “De plus van de open club” is een inspirerend boekje voor mensen werkzaam in de sportwereld en gratis te bestellen via deze link: www.nisb.nl/deplusvandeopenclub In het boekje een 15 tal veelal grote portretten door mij geschoten in Rotterdam, Den Haag, Enschede, Heerenveen en Haarlem. De portretten zijn ook via een reizende expositie (panelen) te bekijken op diverse gemeentelijke locaties in het land (worden nog nader bekend gemaakt, zie website NISB.nl). Uiteraard ben ik hartstikke trots op het eindresultaat en tevreden dat ik heb mogen bijdragen aan dit prachtige project. Daarnaast wil ik via deze weg ook alle geportretteerden bedanken voor de plezierige medewerking aan het project. Hieronder een impressie van het Kenniscafe.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s