Een bedankje…..op canvas!

Mijn bedrijf Maurits van Hout Fotograaf bestond vorig jaar officieel 10 jaar. In die 10 jaar heb ik ontzettend veel mensen ontmoet en voor heel veel klanten mogen werken en nog… Klanten waarvoor ik met heel veel plezier creatief kon en mocht zijn, die blij waren met mijn werk. Zonder hen had ik het al die jaren niet gered. En daar hoort een bedankje bij. Deze klant kreeg een grote foto op canvas. (geleverd door de CanvasCompany) Op de foto poseert Judith van Veen van de Stichting Rijswijkse Kinderopvang met het cadeau. Fijn dat ik iets terug mocht doen en dankjewel voor het vertrouwen!

canvas003

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s