Congres City Marketing geslaagd!

11.6.2014. Het Nationale Congres City Marketing in Den Haag gisteren was erg geslaagd. Toespraken, een prijsuitreiking, boeiende inspiratiesessies, een optreden van Tim Akkerman en uiteindelijk een bezoek aan de hockeywedstrijd Nederland-Nieuw Zeeland tijdens het WK Hockey. De deelnemers aan het congres hadden een topdag. Ik was aanwezig om foto’s te maken. Hieronder een kleine impressie. Meer is te zien en te lezen op de website:http://www.nationaalcongrescitymarketing.nl Heeft u ook een congres waarvoor u een fotograaf zoekt? U kunt me bereiken op tel. 0650624221 of via info@mauritsvanhout.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s