Open dag Stichting CAN Nuenen goed bezocht!

1 september 2014. In tegenstelling tot vorig jaar was de open dag van de Stichting Culturele Activiteiten in Nuenen dit jaar op zondag. Terwijl het Park van  Nuenen gevuld was met allerlei verenigingen die zich presenteerden trapte Stichting CAN af met een open dag in Het Klooster. Aangezien ik daar al jaren docent fotografie ben was ik aanwezig om informatie te verstrekken over de fotografiecursussen. Daarnaast heb ik een impressie gemaakt van wat er gebeurde in Het Klooster. Overigens zijn er nog maar een paar plaatsen vrij in zowel de basis- als de vervolgcursus, dus haast je met inschrijven, vol is vol. Informatie over de cursus en de inschrijving is te vinden op:

http://www.stichtingcan.nl/Flex/Site/Page.aspx?PageID=32298

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s