Basiscursus fotografie in Rijswijk (Den Haag) nog enkele plaatsen!

11.11.2014. Volgende week woensdag, 19 november, start de basiscursus weer in Rijswijk. 10 lessen van 2,5-3 uur. 5 x theorie, 5 x praktijk. Je leert jouw spiegelreflexcamera beter kennen. Je leert belichten als er weinig licht is. Je leert hoe een goede foto gemaakt wordt qua compositie. En je leert een perfecte portretfoto te maken. Ten slotte leer je om de beelden te optimaliseren met beeldbewerking (Photoshop Elements). Kortom, geef jouw fotografie een boost en doe mee! kijk op: http://fotografiecursusdenhaag.com/basiscursus_fotografie.html

7 oktober 2014. workshop avondfotografie Rotterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s