Inspiratiedag Duisburg geslaagd ondanks regen!

05.01.2015 Ondanks het druilerige weer hadden de cursisten van de vervolgcursus in Rijswijk een geslaagde dag In Industriepark Duisburg waar een inspiratiedag op het programma stond. Hierbij een slideshow met hun beelden (en een paar van de docent..). Geniet ervan.

foto’s door: Pierre Emanuel, Kees Bernard, David Vos, Bartel Timmermans, Renata Dutree, Joyce Hartog, Peter van Buuren en Maurits van Hout. Ook interesse in een vervolgcursus fotografie? Kijk op: http://www.fotografiecursusdenhaag.com/vervolgcursus.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s