Leuke basiscursus fotografie in Nuenen! doe mee! nog een paar plekken..

21 september 2015. Op  za. 17 oktober aanstaande start er weer een leuke basiscursus fotografie in Nuenen. Locatie is net als altijd Het Klooster. Voor 240 euro incl. btw heb je 15 lessen van 2-2,5 uur en krijg je naast theorie ook heel veel praktijk. Je leert een mooi portret maken, je leert over compositieleer, gaat de eerste stappen zetten in beeldbewerking met Photoshop Elements en gaat jouw spiegelreflexcamera beter leren kennen! kortom, geen automatische piloot meer, maar bewust fotograferen in een leuke groep! Doe mee en kijk op: www.fotografiecursusnuenen.nl 

ws_weekmarkt004

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s