Trots!

6 november 2015. Rijd ik vanochtend door Rijswijk en wat zie ik, mijn foto in een prachtige reclamecampagne! Voor Stichting Rijswijkse Kinderopvang schoot ik in de studio deze foto van beschuit met muisjes. Fijn dat ik jullie kon helpen en heel veel succes met de campagne!

reclamezuil_006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ps. hebt u zelf een productfoto nodig voor een campagne, voel u vrij eens te kijken op:

www.mauritsvanhout.com/produktfotografie.html

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s