In Den Haag grote stap gezet op klimaatgebied!

12 november 2015. Vorige week startte de Planetary Security Conference in Den Haag. Met politici en wetenschappers uit de hele wereld was Den Haag twee dagen het kloppend hart van de wereld voor wat betreft het klimaatbeleid. Daar waar een deel van de bevolking zijn neus ophaalt voor de klimaatproblemen en denkt dat het zo’n vaart niet loopt en de rest vindt dat het allemaal niet snel genoeg gaat, zijn heel veel mensen druk met alles wat op ons afkomt. En het is immens. Ik mocht er als fotograaf bij zijn en het vastleggen en het werden bijzondere dagen. Lezingen van klimaatwetenschappers uit de hele wereld, maar ook bijvoorbeeld Andre Kuipers. Alles was de moeite waard. Trots was ik om dit allemaal vast te mogen leggen. Geen mooier compliment voor al het werk dat ik doe, dan dit te mogen doen. Bijzondere plaatsen zoals het Vredespaleis en De Ridderzaal. Alles uitstekend georganiseerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Maar het belangrijkste: er komt steeds meer samenwerking om misschien wel het grootste probleem van de mensheid ooit op te lossen. En vooral dat is heel mooi. Maar ook verdrietig, want er moet echt heel snel heel veel gaan gebeuren, anders zijn de problemen niet te overzien. Een terugblik in beelden met trots.

Deze diashow vereist JavaScript.

Op deze pagina vindt u meer foto’s… http://www.planetarysecurity.nl/conference/gallery

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s