Armand, afscheid van een kleurrijk persoon..

20.11.2015 vandaag het bericht dat Armand is overleden. Armand (officieel Herman George van Loenhout) was waarschijnlijk de meeste bekende nog levende hippie in Nederland. Maar Armand was een kleurrijk persoon. Niet aangepast, maar wel sociaal. Een man die veel mensen vermaakte met zijn protestliederen en later nummers met een knipoog zullen we maar zeggen. Ik heb hem een aantal keren mogen fotograferen en de laatste keer in 2013 tijdens de “Happy Hippies on Tour” in Vlissingen. Naar  nu bleek de laatste ontmoeting met deze man. Armand Rest in Peace. Hierbij een aantal foto’s van dat optreden.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s