Expositie in Rijswijk van start gegaan!

8 september 2016. Afgelopen dinsdag is de expositie van mijn jazzfoto’s in de Openbare Bibliotheek in Rijswijk van start gegaan. De Openbare Bibliotheek, officieel Bibliotheek aan de Vliet, vindt u bij het station in Rijswijk, Generaal Eisenhowerplein 101. De bibliotheek is open tussen 11 en 17.30 uur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag is de bibliotheek open tussen 11 en 20 uur en op zaterdag is de bibliotheek open tussen 1o en 16 uur.

De expositie is te vinden bij binnenkomst aan de linkerkant in het theater en bevat beelden van 1o jaar Gent Jazz Festival. Mocht je de expositie willen bezoeken en het leuk vinden de fotograaf te ontmoeten, geef even een belletje vooraf: tel 06-50624221.

Tot binnenkort!

expo2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s